aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σειρήνες» από Βέλγιο και Ολλανδία

«Σειρήνες» από Βέλγιο και Ολλανδία

Ο Ανδρέας Φράγκος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και στη νέα σεζόν πιο ορεξάτος και με κίνητρο τη διάκριση, θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο 21χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε δανεικός στον Άρη, μετρώντας 20 συμμετοχές εκ των οποίων οι 16 βασικός.

Πέτυχε τέσσερα γκολ και πλέον πιο έμπειρος θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο νεαρός έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και στόχος του είναι να καθιερωθεί. Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας. Προσεχώς θα είναι στην Κύπρο ο μάνατζέρ του με προτάσεις. Η ΑΕΛ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Αν οι προτάσεις ικανοποιήσουν, δεν θα αρνηθεί η διοίκηση στον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Δεν είναι κάτι που το κυνηγά ο ίδιος, όμως οι καλές εμφανίσεις με την Εθνική και τον Άρη δεν πέρασαν απαρατήρητες. Ο ίδιος, πάντως, βρίσκει πιο ενδιαφέρουσα την πρόκληση να γίνει πρώτα βασικός στην ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ