aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣειρά του Σατσέτι, δεν αφήνει σε αγωνία τον Αργεντινό ο Κίρζης

Σειρά του Σατσέτι, δεν αφήνει σε αγωνία τον Αργεντινό ο Κίρζης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Προηγήθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Χάμπο Κυριάκου, ακολούθησαν οι Σελάγια-Μαγκλίτσα και λογικά εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσει η επέκταση της συνεργασίας με τον Εστεβάν Σατσέτι.

Το συμβόλαιο του «τούρμπο» της ομάδας λήγει τον Μάιο του 2019 και η διοίκηση του Νίκου Κίρζη δεν θα αφήσει τον Αργεντίνο να ζει μέσα στην αγωνία. Σε ανύποπτο χρόνο, προχωρεί σε ανανεώσεις, κερδίζοντας τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών. Θα επιβραβεύσει και τον Σατσέτι για τις φετινές τρομερές επιδόσεις του και θα δώσει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Είναι θέμα χρόνου να καλέσει η διοίκηση τον μέσο της για να του ανακοινώσει την απόφαση τής. Δεν αποκλείεται να είναι και δώρο γενεθλίων, αφού στις 21 Νοεμβρίου είναι τα γενέθλιά του! Ο γεννημένος το 1985 Σατσέτι αποτελεί το «άλφα» και το «ωμέγα» του Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή και κάθε εμφάνισή του είναι και κάτι καινούργιο. Δεν αφήνει σπιθαμή του γηπέδου απάτητη, μαρκάρει και κάνει και παιχνίδι. Αγωνίστηκε στη Δόξα την περίοδο 2011-13, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την ΑΕΛ και στις 17 Ιουνίου του 2015 ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα. Μπήκε από την αρχή στην ενδεκάδα και δεν ξαναβγήκε.

Στο Σαράγεβο στη νίκη επί της Ζελιέζνιτσαρ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.
Είναι γεγονός πως δεν είναι η δουλειά του το γκολ, αφού μέσα στο γήπεδο έχει άλλες ευθύνες και τις ολοκληρώνει με θαυμάσιο τρόπο. Ο Απόλλων ξέρει και έχει τον τρόπο να κρατάει αυτούς που θέλει και στόχο έχουν να παίξουν μπάλα στην ομάδα του. Ο Σατσέτι είναι ένας από αυτούς που δίνουν και την ψυχή τους για να νικάει η ομάδα τους και αυτό είναι κάτι που ενίσχυσε την εκτίμηση στο πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ