aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣειρά παίρνει ο Χριστόφορος Χριστοφή

Σειρά παίρνει ο Χριστόφορος Χριστοφή

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κούλη Παύλου. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, του ευχήθηκε κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία.

Σειρά για τερματισμό του συμβολαίου παίρνει ο Χριστόφορος Χριστοφή, με τον οποίον θα γίνει συνάντηση εντός των ημερών. Για τον Κύπριο αμυντικό ενδιαφέρεται η Αγία Νάπα, γεγονός που ίσως συμβάλει στην εξεύρεση της χρυσής τομής ανάμεσα σε αυτόν και τους ερυθρόλευκους.

Όσο για τον Ματία Τσινκουίνι, υπολογίζεται από τον Στάικο Βεργέτη και δεν υπάρχει πρόθεση για διαζύγιο από την πλευρά του συλλόγου της Αμμοχώστου. Παρά τις λίγες συμμετοχές του στην τρέχουσα σεζόν (μία στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), η τεχνική ηγεσία υποστηρίζει πως θα τον χρειαστεί στη συνέχεια. Για να αποχωρήσει θα πρέπει να εκφράσει πρόθεση ο Ιταλός αμυντικός, κάτι που δεν έγινε μέχρι στιγμής.

Εκτός από τις αποχωρήσεις, όμως, οι Σαλαμιναίοι έχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Την ερχόμενη Τρίτη θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Άρη στο Τσίρειο.

Γι’ αυτό και έπιασαν δουλειά από χθες το βράδυ, μετά την άδεια που παραχωρήθηκε από την τεχνική ηγεσία για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πεδρίτο, ο οποίος απουσίασε στα ματς με την Ανόρθωση (1-1) και τον ΑΠΟΕΛ (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ