aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣειρά παίρνει η συνάντηση με τους παίκτες και η παρουσίαση

Σειρά παίρνει η συνάντηση με τους παίκτες και η παρουσίαση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Χθες ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σάββα Πουρσαϊτίδη από τη Νέα Σαλαμίνα και σήμερα θα πιάσει δουλειά. Ο Ελλαδίτης προπονητής επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον Λιάσο Λουκά και θα έχει την ευθύνη της ομάδας στο σαββατιάτικο ματς με την Πάφο («Στέλιος Κυριακίδης»). Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Βοηθός προπονητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μηνά και γυμναστής ο Λούκας Ζένιος, ενώ παραμένει στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων ο Χρίστος Γιούκβιετ.

Η προπόνηση μετατέθηκε για το απόγευμα, καθώς το πρωί ορίστηκε συνάντηση της διοίκησης των ερυθρολεύκων με τους ποδοσφαιριστές. Θα γίνει συζήτηση για την παρουσία τους, ενώ θα επιβληθούν και τιμωρίες για πειθαρχικά παραπτώματα. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και το επεισόδιο του Γκαστόν Σανγκόι με οπαδό την περασμένη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια του ματς με τον Εθνικό (0-0). Πέραν τούτου, κατά τη σημερινή ημέρα θα εξεταστεί και η παραίτηση του Γιώργου Καζαμία από το Διοικητικό Συμβούλιο και το πόστο του εκπρόσωπου Τύπου.

Αργότερα, το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του Πουρσαϊτίδη στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα αρχίσει η δουλειά για το ματς με την Πάφο. Ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η νεοφώτιστη παρουσιάζεται δυνατή, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενη από αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο Σανγκόι, ο οποίος «κιτρινίστηκε» για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα, την περασμένη Δευτέρα απέναντι στους μπλε της Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ