aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣέφιλντ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-2: Διπλό για τετράδα οι Μπλε του Τούχελ!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-2: Διπλό για τετράδα οι Μπλε του Τούχελ!

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Τσέλσι του Τούχελ, η οποία επικράτησε 2-1 της Σέφιλντ εκτός έδρας και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα.

Μπορεί να μη σκόραρε, όμως, ο Τίμο Βέρνερ έκανε ασίστ, κέρδισε πέναλτι στο Bramall Lane και βοήθησε την Τσέλσι να επικρατήσει 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας! Συνεχίζεται το νικηφόρο σερί των «Μπλε» του Τούχελ, τρίτο διαδοχική νίκη και στο -1 από την τετράδα.

Οι Λονδρέζοι είχαν συντριπτική κατοχή, όχι όμως και τον τρόπο να φανούν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, οι Μπλε στην καλύτερή τους φάση στο 43ο λεπτό βρήκαν δίχτυα. Ωραία ενέργεια του Βέρνερ από τα αριστερά, μοίρασε στον Μέισον Μάουντ ο οποίος και άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, σε ηλικία 22 ετών και 28 ημερών έγινε ο δεύτερος νεαρότερος που φτάνει στα 10 γκολ με την Τσέλσι στην Premier League.

Η Σέφιλντ κατάφερε από το… πουθενά να φέρει το ματς στα ίσα! Στο 54′ ο Ρούντιγκερ έκανε τρελή γκάφα, σημείωσε αυτογκόλ κι έφερε το ματς στα ίσα. Άμεση η αντίδραση της ομάδας του Τούχελ. Ο Βέρνερ ανατράπηκε από τον Ράμσντεϊλ, ο VAR τσέκαρε τη φάση και ο Ζορζίνιο διαμόρφωσε το 2-1. Η Σέφιλντ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Μεντί με μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες του Μπρούστερ κράτησε το τρίποντο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ