aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-3: Εσπασε κατάρα 46 ετών (vid)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-3: Εσπασε κατάρα 46 ετών (vid)

Η Τότεναμ κατάφερε να επικρατήσει 1-3 στην έδρα της ουραγού, Σέφιλντ, για πρώτη φορά από το 1975 και να πάρει το δεύτερο τρίποντο σε επτά αγωνιστικές, επιστρέφοντας στην τετράδα.

Εκανε σοβαρή κοιλιά και έχασε πολύτιμο έδαφος. Πριν επισκεφτεί το “Μπράμαλ Λέιν”, η Τότεναμ είχε πάρει ένα μόλις τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όμως είναι η χείριστη ομάδα της Premier League και με τους πέντε μόλις βαθμούς της στη σεζόν, δεν μπορούσε να σταματήσει τους Spurs, που πέρασαν από εκεί με 1-3, για να επιστρέψουν έστω για λίγο στην τετράδα.

Η αρχή έγινε νωρίς με την κεφαλιά του Οριέ (5′) και ο Κέιν έβαλε με τέλειο τρόπο το δεύτερο (40′), όταν γύρισε με την μπάλα και πλάσαρε από το ημικύκλιο. Ο ΜακΓκόλντρικ (59′) άγχωσε προσωρινά τους Λονδρέζους, αλλά ο Ντομπελέ (67′) έβαλε το πιο τρελό γκολ της καριέρας του και κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, την πρώτη τους εκεί μέσα από το 1975.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (74′ Μπάσαμ), Στίβενς, Ιγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλεκ, Νόργουντ (67′ Μπράιαν), Λάντστραμ, Μπαρκ (71′ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Ντάιερ, Ντέιβις, Ρόντον, Χόιμπιεργκ, Ντομπελέ, Ρεγκιλόν, Οριέ, Μπέργκβαϊν (87′ Μόουρα), Σον (90’+2′ Βινίσιους), Κέιν.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ