aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε υποχρεωτική άδεια για σεξιστική συμπεριφορά υπεύθυνος ομάδας σε MLS

Σε υποχρεωτική άδεια για σεξιστική συμπεριφορά υπεύθυνος ομάδας σε MLS

Καμία ανοχή σε υποτιμητική συμπεριφορά ξεκαθάρισε πως δεν θα δείξει η ομάδα της Ούτα Σόκερ -ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της MLS-, ενώ παράλληλα ανέλαβε δράση μετά το σάλο που ξέσπασε με τα σχόλια του υπευθύνου του ομίλου RSL Άντι Κάρολ σχετικά με τις εμφανίσεις γυναικών.

Συγκεκριμένα, ο Κάρολ μίλησε κατά τη διάρκεια ενός άρθρου για μια πρώην ρεπόρτερ της οποίας η εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ, επιπλέον κατηγορίες για να ποζάρουν «σέξι» τα κορίτσια βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

«Η Ούτα Σόκερ ήταν βέβαια απογοητευμένη από τις κατηγορίες σε πρόσφατο άρθρο RSL Soapbox για τον κύριο Κάρολ. Ο Κάρολ έχει περάσει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για τις περαιτέρω διαδικασίες του οργανισμού. Και πάλι, όμως, η Ούτα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν αυτές τις κατηγορίες. Με προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των υπαλλήλων, ο οργανισμός δεν ανέχεται διακρίσεις ή υποτιμητική συμπεριφορά κανενός είδους. Καθώς, η ομάδα θα αναζητά περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Κάρολ θα απουσιάζει από τις υπηρεσίες του μέχρι νεοτέρας», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ