aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε ξενοδοχεία οι παίκτες της Bundesliga για τη σέντρα το Σάββατο

Σε ξενοδοχεία οι παίκτες της Bundesliga για τη σέντρα το Σάββατο

Μόλις τρεις ημέρες μας χωρίζουν από την επανέναρξη ενός από τα πέντε μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτό της Γερμανίας, η γνωστή Bundesliga.

Η πρώτη αγωνιστική μάλιστα περιλαμβάνει το ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε που θα ξεκινήσεις στις 16:30. Όλοι οι αγώνες, εννοείται πως θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ενόψει της επανέναρξης, όλες οι ομάδες μπαίνουν από σήμερα σε καραντίνα στα ξενοδοχεία που θα μείνουν πριν τους πρώτους τους αγώνες. Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ, με στόχο τη μείωση του χρόνου μετακίνησης στους χώρους προπόνησης και στα αεροδρόμια, επέλεξαν να μείνουν σε ξενοδοχεία στις πόλεις τους. Σάλκε και Γκλάντμπαχ, θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία που διαθέτουν στο στάδιο τους, ενώ Λεβερκούζεν και η Ουνιόν έχουν εγκατασταθεί σε πιο απομονωμένα ξενοδοχεία στην ύπαιθρο.

Πάντως, έναρξη δεν προβλέπεται για την Ντιναμό Δρέσδης της Β΄ Κατηγορίας, μετά τα θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα την περασμένη εβδομάδα. Μετά από την εξέλιξη αυτή, όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα 2 εβδομάδων.

Στη βαθμολογία της Bundesliga προηγείται η Μπάγερν Μονάχου με 55 βαθμούς, 4 παραπάνω από την Ντόρτμουντ και 5 από τη Λειψία, ενώ έχουν απομείνει 9 αγωνιστικές. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου και για τον σκοπό αυτό οι αρμόδιες αρχές κατάρτισαν ένα αυστηρό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ