aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο

Σε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο

Σύμφωνα με άτομα από το κοντινό περιβάλλον του Ροναλντίνιο, ο Βραζιλιάνος πρώην σταρ των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, πίνει ασταμάτητα κάθε μέρα.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά για τον Ροναλντίνιο. Ο μάγος που κάποτε σε άφηνε για ώρα με το στόμα ανοικτό, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε μια από τις χειρότερες φάσεις της ζωής του. Ο «μάγος» της μπάλας, αφού έφτασε στο σημείο της χρεοκοπίας, αφού βρέθηκε ακόμα και σε φυλακή της Παραγουάης, πλέον δεν μπορεί να ξεπεράσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Οπως αναφέρεται σε βραζιλιάνικα ρεπορτάζ, ο Ρόνι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του και έχει καταφύγει στο αλκοόλ.

Αυτό τουλάχιστον περιέγραψαν στην εφημερίδα, Lance, άτομα από το κοντινό περιβάλλον του. «Κάθε μέρα για εκείνον είναι ένα party, όμως είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι, έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπίρες. Το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη μέρα αρχίζει το ίδιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ