aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε θετικό κλίμα η συνάντηση Συ.Φ.ΑΕΛ - Σοφοκλέους

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Συ.Φ.ΑΕΛ – Σοφοκλέους

Ειπώθηκαν πολλές αλήθειες στην χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους με αντιπροσωπεία του Συ.Φ.ΑΕΛ. Το κλίμα ήταν θετικό και οι δυο πλευρές φάνηκε να δείχνουν πως κινούνται στην ίδια γραμμή πλεύσης, που είναι η συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Βγήκαν κάποια παράπονα από πλευράς του προέδρου, όπως και κάποια βασικά ερωτήματα των μελών του Συ.Φ.ΑΕΛ.

Τα μέλη του Συνδέσμου ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο πως θα είναι στο πλευρό του, φτάνει να ενώσει με τις ενέργειές του όλο το οικοδόμημα της ΑΕΛ, για να αποκτήσει την αίγλη που θέλει όλος ο κόσμος. Το σημαντικό μήνυμα από τη συνάντηση ήταν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν. Πλησιάζει και η γενική συνέλευση του σωματείου, οπόταν τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Και από τις δύο πλευρές πάρθηκε η απόφαση για μείωση της ετήσιας συνδρομής, έτσι ώστε να επιτραπεί στα μέλη να πληρώσουν τις οφειλές τους και παράλληλα να εγγραφούν νέα μέλη. Το άλλο θετικό της συνάντησης είναι πως επικρατεί γενική συμπάθεια και στο έργο του Ντούσαν Κέρκεζ, οπόταν όλοι είναι κάθετοι στο να παραμείνει, ενώ θετικό στοιχείο, είναι πως συνεχίζουν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ