aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε πρώτο πλάνο για την Ίντερ ο Σάρι!

Σε πρώτο πλάνο για την Ίντερ ο Σάρι!

Η Ίντερ βρίσκεται από χθες και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, μετά και την οριστική απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε από τα ηνία της ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά, με εκείνο που ξεχωρίζει να είναι αυτό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σύμφωνα όμως με σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, εκείνος που βρίσκετε πρώτος στη λίστα των «νερατζούρι» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές ώστε να προχωρήσει μια πιθανή συνεργασία.

Να θυμίσουμε, πως ο 62χρονος τεχνικός βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον Αύγουστο του 2020, όταν και αποχώρησε από τη Γιουβέντους. Το τελευταίο διάστημα τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο πως είχε προτάσεις τόσο από τις Ρόμα και Φιορεντίνα, όσο και από την Τότεναμ, ωστόσο καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν καρποφόρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ