aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε παζάρια με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Σε παζάρια με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Λιάσος Λουκά θέλει διακαώς την απόκτηση του Μανώλη Σάλιακα και η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας προσπαθεί να κάνει πράξη την επιθυμία του. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς, με στόχο τον δανεισμό του Ελλαδίτη, ωστόσο για την ώρα προκύπτει διαφωνία στο οικονομικό. Εντούτοις, το γεγονός ότι ο Κύπριος προπονητής προκρίνει την απόκτησή του, υποχρεώνει τους παράγοντες του συλλόγου να το παλέψουν.

Όπως μας ειπώθηκε, ίσως χρειαστεί να εξοικονομηθεί ποσό με την αποχώρηση ή τη μείωση συμβολαίου κάποιου από τους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού. Η διοίκηση του σωματείου δεν είναι διατεθειμένη να ξεφύγει από τον προϋπολογισμό της, γι’ αυτό και θα προσπαθήσει να βρει άλλον τρόπο για να βρει το ποσό που ζητά ο πρωταθλητής Ελλάδας, ώστε να παραχωρήσει τον Σάλιακα.

Από εκεί και πέρα, η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Προχθές νίκησε με 3-1 την Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια, χάρη σε γκολ των Δημήτρη Κυπριανού, Άντερσον Κορέια και Θεοδόση Σιαθά. Ο Λουκά έδωσε χρόνο σε όσους ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Έλιο Ρόκε, Ζόελ Νταμάου και Γιάννης Κούσουλος. Το επόμενο τεστ προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο αύριο στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Δόξα και θα αρχίσει στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ