aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε ομάδα-έκπληξη θέλει να παίξει ο Αγουέρο

Σε ομάδα-έκπληξη θέλει να παίξει ο Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει γράψει την δική του ιστορία στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν παύει ωστόσο να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού πού θα συνεχίσει την καριέρα του όταν αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, με την προτίμησή του να προκαλεί… έκπληξη.

Ο Αργεντινός στράικερ, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «πολίτες» έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ως το 2019. Η φημολογία τον έχει φέρει στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο ίδιος ωστόσο φρόντισε να τονίσει πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ιντεπεντιέντε.

«Διάβασα πως με θέλουν η Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως η ιδέα που έχω στο μυαλό μου είναι να γυρίσω στην Αργεντινή και την Ιντεπεντιέντε, όταν λήξει το συμβόλαιό μου. Πάντα, βέβαια, υπάρχει και η προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας μου με την Σίτι για μία αγωνιστική περίοδο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 29χρονου άσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ