aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε καθημερινή αξιολόγηση… το βάθος της ΑΕΛ

Σε καθημερινή αξιολόγηση… το βάθος της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Τζοάν Ρομάν, ο Κίρε Μαρκόσκι, ο Ανδρέας Μακρής, ο Νέστορας Μυτίδης, ο Φιντέλις Ιρένε, ο Χάρης Κυριάκου είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξέρει πως θα τους χρειαστεί όλους και φροντίζει να τους έχει έτοιμους.

Δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος πότε θα τους χρειαστεί, όμως το παράδειγμα του Ρομάν είναι εκεί. Μπήκε στο παιχνίδι με την Ομόνοια και σκόραρε. Επανήλθε ο Αντάμοβιτς και ήταν καταπληκτικός. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει να αξιοποιήσει όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του. Τους αξιολογεί καθημερινά στις προπονήσεις και όταν κρίνει πως είναι η κατάλληλη ώρα για να αγωνιστεί κάποιος από αυτούς, θα του δώσει την εντολή.

Η επιστροφή στις επιτυχίες και η μοναξιά της κορυφής αναμένεται πως θα βοηθήσουν ψυχολογικά την ΑΕΛ για τη συνέχεια, που έχει υφάλους και σκοπέλους ώς τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πέρα από το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου, οι γαλαζοκίτρινοι θα υποδεχτούν τον Ερμή και ακολούθως θα φιλοξενηθούν από τη Δόξα. Δύο ματς που θα είναι φαβορί μεν οι «λέοντες», κρύβουν όμως παγίδες. Όσο για το κλείσιμο του 2018, περιλαμβάνει το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ