aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε κάθετη πτώση η Βαλένθια! (video)

Σε κάθετη πτώση η Βαλένθια! (video)

Τα αποτελέσματα της στις πρώτες 13 αγωνιστικές (εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες), έκαναν τους οπαδούς της να ονειρεύονται μέχρι και πρωτάθλημα. Τα όνειρα όμως κόπηκαν απότομα και η Βαλένθια κλείνει το 2017 βυθισμένη στην εσωστρέφεια. Η Βιγιαρεάλ πέρασε νικηφόρα από το Μεστάγια με γκολ του Κολομβιανού Κάρλος Μπάκα στο 24′ και υποχρέωσε την ομάδα του Μαρσελίνιο στην τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ανέβηκε έτσι στους 27 βαθμούς και την 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, ενώ η Βαλένθια έμεινε στους 34 και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τη δεύτερη Ατλέτικο. Μεγάλη κερδισμένη της 17ης αγωνιστικής ήταν, λοιπόν η Μπαρσελόνα, η οποία μετά τις ήττες της Ατλέτικο (1-0 από την Εσπανιόλ), της Βαλένθια, της Σεβίλλης (3-1 από τη Σοσιεδάδ) και τη δική της νίκη επί της Ρεάλ αποσπάστηκε στο +9, στο +11, στο +14 και το +16 από τη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ