Aθλητικά NέαΣε Καναδά ή Κροατία για το Προολυμπιακό η Εθνική Ανδρών

Σε Καναδά ή Κροατία για το Προολυμπιακό η Εθνική Ανδρών

Σε Καναδά (Βικτόρια) ή Κροατία (Σπλιτ) θα διεκδικήσει η Εθνική Ανδρών την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού η FIBA την τοποθέτησε -όπως αναμενόταν- στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η Ελλάδα μπήκε μαζί με Σερβία, Λιθουανία και Ρωσία, με τις δύο πρώτες να είναι μεταξύ αυτών που διοργανώνουν όμιλο για το Προολυμπιακό Τουρνουά -οπότε καθίσταται αδύνατη η ταυτόχρονη παρουσία τους. Από την άλλη, η Κραοτία βρίσκεται στο τρίτο και ο Καναδάς στο τέταρτο.

1ο Γκρουπ: Σερβία, Ελλάδα, Λιθουανία, Ρωσία.

2ο Γκρουπ: Τσεχία, Βραζιλία, Ιταλία, Πολωνία.

3ο Γκρουπ: Κροατία, Τουρκία, Σλοβενία, Πουέρτο Ρίκο.

4ο Γκρουπ: Γερμανία, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, Καναδάς.

5ο Γκρουπ: Νέα Ζηλανδία, Μεξικό, Κίνα, Νότιος Κορέα.

6ο Γκρουπ: Αγκόλα, Τυνησία, Σενεγάλη, Ουρουγουάη.

Η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι ομάδες ανά όμιλο θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019, ενώ οι αγώνες θα γίνουν από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου 2020.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ