aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μπαρσελόνα – Μέσι

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις Μπαρσελόνα – Μέσι

Αφού έριξε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο καναβάτσο με δύο γκολ, ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον έτοιμος για τις νέες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα σχετικά με το νέο συμβόλαιο στην Μπαρσελόνα. Οι νέες επαφές ανάμεσα στον πατέρα του Αργεντινού άσου, Χόρχε Μέσι και στον πρόεδρο των Μπλαουγκράνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου έχουν ήδη ξεκινήσει με το ταξίδι του πατέρα Μέσι στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο για να δώσουν τα χέρια και αυτό που μένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες ωστόσο είναι σημαντικές για να κλείσει το deal.

Παρά τις νέες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα, από την Μπαρσελόνα βγαίνει πως το ζήτημα είναι δύσκολο να κλείσει τη βδομάδα που διανύουμε. Ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχει αισιοδοξία, αποτελεί ένα καθησυχαστικό σημάδι στις τάξεις των Μπλαουγκράνα που θέλουν άμεσα να κλείσουν το θέμα βλέποντας τον Μέσι να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ