aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε γιατρό της Μπαρσελόνα πήγε ο Νεϊμάρ

Σε γιατρό της Μπαρσελόνα πήγε ο Νεϊμάρ

Απών από τη νίκη της Παρί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League ήταν ο Νεϊμάρ, αφού έχει κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο που αποκόμισε στο παιχνίδι με το Στρασβούργο στις 23 του Γενάρη.

Ο Βραζιλιάνος είχε την κακή τύχη να τραυματιστεί στο ίδιο σημείο όπως τον περσινό Μάρτη, όταν και χειρουργήθηκε για να το ξεπεράσει. Αυτή τη φορά, όμως, ο Νεϊμάρ επέλεξε συντηρητική θεραπεία που του εφαρμόζει ο γιατρός Ραμόν Κουγκάτ, στην πόλη της Βαρκελώνης.

Προτού, όμως, επιλέξει αυτό τον τρόπο αποθεραπείας (συγκεκριμένα με πλάσμα και βλαστικά κύτταρα), ο άσος της Παρί είχε επισκεφθεί και τον γιατρό της πρώην ομάδας του, της Μπαρσελόνα. Παρά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τους Καταλανούς, ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να έχει καλές επαφές με αρκετούς από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ γνωρίζει για τις εξαιρετικές ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουν τόσο στην αποκατάσταση, όσο και στην πρόληψη των τραυματισμών.

Πάντως δεν φαίνεται να ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού των Καταλανών, που ήταν να μπει ξανά στο χειρουργείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ