aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε δημοπρασία όλη η... ενδεκάδα της Ρεάλ

Σε δημοπρασία όλη η… ενδεκάδα της Ρεάλ

Ιστορικό το πρώτο παιχνίδι της επανέναρξης της La Liga για την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού θα πατήσει χορτάρι μετά από 98 ημέρες και θα το κάνει, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, στο γήπεδο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» του προπονητικού της κέντρου, όπου θα δίνει τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγώνας με την Έιμπαρ (Κυριακή 14/6, 20:30), όμως, θα είναι ιστορικός και γιατί ο μαδριλένικος σύλλογος θα βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες όσων ποδοσφαιριστών αντιμετωπίσουν την βασκική ομάδα. Αμέσως με το που θα αρχίσει ο αγώνας, θα ανοίξει η διαδικασία της δημοπρασίας, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες, με τα έσοδα της να πηγαίνουν στο ίδρυμα της Ρεάλ.

Όσοι αποκτήσουν τις φανέλες, θα τις παραλάβουν στην κατάσταση που θα είναι όταν ολοκληρωθεί το ματς, αλλά βεβαίως θα έχουν ελεγχθεί, ακόμα και με υπέρυθρες ακτίνες (!), ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να έχει μείνει κάποιο υπόλειμμα DNA ή και… ιού σε αυτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ