aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε απολογία οι Ζλάταν και Μινγκς

Σε απολογία οι Ζλάταν και Μινγκς

Σε απολογία από την FA κλήθηκαν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τάιρον Μινγκς, με τον Σουηδό φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αυτός που κινδυνεύει περισσότερο με τιμωρία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να πατάει όπως φαίνεται κατά λάθος στο κεφάλι τον Ζλάταν και τον τελευταίο να του απαντάει με εσκεμμένη αγκωνιά στο κεφάλι στιγμές αργότερα.

Η κίνηση του 35χρονου πέρασε ατιμώρητη αλλά οι τηλεοπτικές κάμερες έπιασαν το συμβάν και έτσι είναι στο χέρι των ανθρώπων της ομοσπονδίας να αποφασίσουν το διάστημα της τιμωρίας του. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα είπε πως προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό του στην εναέρια εκδίκηση, πως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αλλά οι πιθανότητες είναι κατά του, ειδικά από την στιγμή που σε στιγμιότυπο μετά το πάτημα φαίνεται καθαρά να κοιτάει ποιος το έκανε.

Περιληπτικά, εάν ο Μινγκς κριθεί ένοχος για σκόπιμο πάτημα θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, όσες αναμένεται να είναι και για τον Ζλάταν, αφού τόσες ορίζει ο κανονισμός για τέτοιου είδους χτυπήματα που κανονικά τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα.

Αμφότεροι έχουν προθεσμία να απαντήσουν έως την Τρίτη στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ