aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε ακόμα μια χρήσιμη πρόβα

Σε ακόμα μια χρήσιμη πρόβα

Άλλη μια ευκαιρία για μοντάρισμα έχει η Ανόρθωση, μέσω του σημερινού (19:30) εκτός έδρας φιλικού της αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Ακόμη ένα 90λεπτο για να προβάρει έναν καλύτερο τρόπο ανασταλτικής λειτουργίας, να βελτιωθεί δημιουργικά και να καταστεί πιο αποτελεσματική.

Θέλει τον χρόνο της η νέα ομάδα που φτιάχνει ο Ρόνι Λέβι, με τις σαρωτικές αλλαγές στην άμυνα και με την αναζήτηση χημείας στον μεσοεπιθετικό χώρο μεταξύ των λίγων παικτών του περσινού κορμού και των πολλών νεοαποκτηθέντων. Οι αγώνες προετοιμασίας αυτή την περίοδο προσφέρονται για ομοιογένεια, ειδικά για την «Κυρία», που σε λιγότερες από δύο εβδομάδες θα κληθεί να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και να νικήσει τη Νέα Σαλαμίνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα στελέχη της διοίκησης που παρακολούθησαν τις φιλικές εμφανίσεις της ομάδας επί βουλγαρικού εδάφους, έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την αξία του ρόστερ και τον βαθμό ετοιμότητας αναλόγως της εποχής. Έχουν μεταφέρει επίσης την ευαρέσκεια του προπονητή για τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, ποσοτικά και ποιοτικά.

Από εδώ και πέρα, το ζητούμενο από τους ποδοσφαιριστές είναι να δικαιώσουν τη φήμη που τους ακολουθεί, με την απόδοσή τους εντός του αγωνιστικού χώρου και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Η μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν οι περισσότεροι από αυτούς, μπορεί να καταστήσει ευκολότερη την προσαρμογή τους στο σύνολο.

Ο σημερινός φιλικός αγώνας στο Δασάκι θα είναι ο πρώτος της Ανόρθωσης μετά την επιστροφή της από τη Βουλγαρία. Βάσει ενδείξεων, εκτός απροόπτου ο Ρόνι Λέβι θα παρατάξει βασικό σχήμα στη σέντρα. Ίσως αυτό που προορίζει για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο γηπεδούχος Εθνικός έχει ορίσει το ποσό των 10 ευρώ, ως γενική είσοδο. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ