aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣχραντζ: «Με πήρε ο Κέρκεζ και τελείωσε…»

Σχραντζ: «Με πήρε ο Κέρκεζ και τελείωσε…»

O Ιβάν Σχραντζ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την μετεγγραφή του στην ΑΕΛ και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Το νέο απόκτημα των Λεμεσιανών αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν να πει το «ναι» στους γαλαζοκίτρινους, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι ότι θα είμαι τόσο μακριά. Στις μέρες μας είναι φτηνή και συχνή η αεροπορική μετακίνηση. Στην Κύπρο μπορείς να πας εύκολα και γρήγορα. Είμαι εξάλλου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα, οπότε δεν έχω λόγο να αισθάνομαι τόσο μακριά από το σπίτι».

Για την συμφωνία με την ΑΕΛ και πώς προέκυψε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Γκοντάλ και με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του προπονητή. Μετά με πήρε ο ίδιος και τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Σε δυο μέρες βασικά. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι δουλεύουν σε υψηλό επαγγελματικό. Ανυπομονώ για μία νέα πρόκληση».

Αν το σκέφτηκε μετά το τηλεφώνημα Κέρκεζ: «Όχι ήταν συγκεκριμένη η προσφορά και δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ. Συμφωνήσαμε με τον ατζέντη μου (σ.σ Erik Neuschl) και όλα έγιναν αμέσως».

Για το τι του είπε ο Κέρκεζ: «Τίποτα ιδιαίτερο. Απλά με ρώτησε για την κατάστασή μου και αν με ενδιαφέρει να πάω στην ΑΕΛ. Του είπα ναι και αυτό ήταν όλο. Δεν μιλήσαμε πολύ ακόμα. Υπάρχει χρόνος για να γίνουν όλα».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Γκοντάλ: «Πάντα βοηθά να ξέρεις κάποιον εκεί που θα πας. Αλλά δε θα άλλαζα απόφαση ακόμα και αν ήμουν ο μόνος Σλοβάκος. Η παρουσία του Μπόρις είναι μπόνους».

Για το γεγονός πως βλέπουν οι Σλοβάκοι την Κύπρο για Τουρισμό: «Είναι η πρώτη ημέρα, γι’ αυτό δεν έχω δει πολλά ακόμα. Είναι αλήθεια ότι έβλεπα την Κύπρος σαν τουριστικό προορισμό. Προφανώς ήξερα ότι παίζουν και ποδόσφαιρο εδώ. Υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ. Τις γνωρίζω από τα παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έτσι ξέρω το ποδόσφαιρο που παίζεται εδώ».

Αν γνωρίζει κάτι για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο: «Έβλεπα κάποια ματς που έπαιζαν Ευρώπη με το ένα μάτι. Δεν είναι εύκολο να δεις το πρωτάθλημα και δεν έχω εικόνα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Δεν ξέρω πότε θα ολοκληρωθεί η εγγραφή μου. Έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή και θεωρητικά μπορώ να αγωνιστώ αλλά δεν το ξέρω με βεβαιότητα ακόμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ