aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣχεδόν πλήρης σε όλες τις γραμμές

Σχεδόν πλήρης σε όλες τις γραμμές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το έμψυχο δυναμικό που είναι στην Αυστρία, συν οι παίκτες που θα έλθουν είναι ικανό να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες του Απόλλωνα. «Η έλλειψη επιλογών προς το τέλος της σεζόν, ήταν και ένας από τους λόγους, που η ομάδα μας δεν κατάφερε να υλοποιήσει τους στόχους της», δηλώνει στο «Goal» ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Μαρίνος Ευσταθίου.

«Γι’ αυτό κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να έχουμε πλούσιο έμψυχο δυναμικό», πρόσθεσε ο παράγοντας των κυανόλευκων. Οι κυπελλούχοι, διατηρούν στον άσο τον Βάλε για έκτη σεζόν, ενώ πίσω του υπάρχει ο Κίσσας. Στο κέντρο της άμυνας υπολογίζεται πλέον ο Αγγελή, διατηρήθηκε ο Ρομπέρζ, ενώ τη θέση του Βινίσους, θα καλύψει ο Γιούστε. Για τις ανάγκες στα στόπερ είναι ακόμη οι δύο μικροί, ο Καρώ και ο Λεωνίδας Κυριάκου.

Kλειδωμένες είναι οι θέσεις στα άκρα της άμυνας με τους Ζάντερ και Βασιλείου στα αριστερά και τους Πέδρο και Στυλιανού στην απέναντι πλευρά. Ο Αυγουστή διαθέτει στη μεσαία γραμμή τους Κυριάκου, Σατσέτι και Ντα Σίλβα, οι οποίοι θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές, ενώ προστέθηκε και ο Αλεχάντρο Σίλβα. Επιπλέον επιλογή θα είναι ο Μακρίδης και υπό προϋποθέσεις, ο νεαρός Ψύχας.

Μπορεί να είναι εκλεκτές οι επιλογές στη μέση, πιθανόν όμως να είναι απαραίτητη και άλλη μία προσθήκη. Στην επίθεση, αποκτήθηκαν ο Σκέμπρι και ο Ζελάγια και μαζί με τον Μαγκλίτσα θα αποτελέσουν τις επιλογές του Κύπριου προπονητή.  Στα άκρα της επίθεσης, θα είναι απώλεια η απουσία λόγω τραυματισμού του Παπουλή,  όμως  εκεί μπορούν να  αγωνιστούν οι  Σαρδινέρο, Πίττας και Χατζηβασίλης, αλλά και ο Σκέμπρι με τον Πέδρο, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Σίλβα.

Η εικόνα που έβγαλε στο πρώτο φιλικό με την Ουίπεστ ο Απόλλων ήταν άκρως θετική. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τη συμμετοχή περισσότερων βασικών, οι κυανόλευκοι πέτυχαν τέσσερα γκολ κι έδειξαν πως σύντομα θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι.

Το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν την Μπλάντα Μπόλεσλαβ Τσεχίας, ενώ από εβδομάδας είναι προγραμματισμένα, άλλα δύο φιλικά με αντιπάλους τις αυστριακές Αντμίρα Βάκερ και Ραπίντ Βιένης. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στη διάθεσή του άλλες δύο εβδομάδες  μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τα δύο τελευταία φιλικά που έχει να δώσει στο εξωτερικό ο Απόλλων θα αποτελέσουν και το τελικό τεστ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Είναι λογικό πως όσο πλησιάζει η 13η Ιουλίου ο τεχνικός των κυπελλούχων θα αυξάνει και τον χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που υπολογίζει περισσότερο για βασικούς. Ακόμη και αν δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, το γεγονός πως θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα και θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του αυξάνει ακόμη το ποσοστό να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ