aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣχεδόν πλήρης η μεσαία γραμμή στον Απόλλωνα

Σχεδόν πλήρης η μεσαία γραμμή στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεσαία γραμμή του Απόλλωνα θα είναι πλήρης με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στον άξονα. Να αμύνεται και να κουβαλά την μπάλα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ξέχωρα από τους έμπειρους Εστέβαν Σατσέτι, Φώτη Παπουλή και Φακούντο Περέιρα, ποντάρει πολύ στη χρησιμοποίηση του Χάμπου Κυριάκου στη φυσική του θέση.

Όσο διάστημα ο Κύπριος διεθνής αγωνιζόταν ως μέσος, ο Απόλλων είχε εξαιρετική παρουσία, ήταν «δεμένος» και σφριγηλός. Περιμένει ακόμη πολύ περισσότερα από τον Σάσα Μάρκοβιτς, που και αυτός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Κοντά σε αυτούς προσθέστε τον Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος επιστρέφει πιο έμπειρος και γεμάτος, ενώ ποντάρει και στους άλλους δύο νεαρούς του, τον Πέτρο Ψύχα και τον Ντανίλο Σπόλιαριτς. Η μεσαία γραμμή είναι ίσως η μοναδική που δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες, φτάνει μόνο οι πιο πάνω να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ