aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣατσέτι και Ρομπέρζ θα του δώσουν τις λύσεις

Σατσέτι και Ρομπέρζ θα του δώσουν τις λύσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί να μην έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι Κυριάκου και Σεμέδο στο μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ, όμως υπάρχουν άλλες έτοιμες λύσεις για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Θα επανέλθουν οι Σατσέτι και Ρομπέρζ, οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα. Αυτές λογικά θα είναι οι δύο σίγουρες αλλαγές στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο Πίεχ θα προτιμηθεί και πάλι για την κορυφή της επίθεσης, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο και ο Γκόμες θα είναι έτοιμος για να επανέλθει στην ενδεκάδα. Σε περίπτωση που δηλώσει ότι είναι καλά, θα πάρει τη θέση του Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Σαρδινέρο, που απουσίασε από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Φαίνεται απίθανο να ξεκινήσει ως βασικός ο Ισπανός, επειδή ο Πέδρο τα πάει πολύ καλά στο δεξί άκρο της επίθεσης, το ίδιο και ο Παπουλής στο αριστερό άκρο. Δεν υπάρχει ένδειξη μετακίνησης του Σέρζιο από το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Πορτογάλος με την εμπειρία του ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ρόλου.

Έχοντας πολύ καλή διάθεση, οι παίκτες του Απόλλωνα θα κυνηγήσουν τη νίκη στο ντέρμπι της Λεμεσού, ελπίζοντας παράλληλα να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των άλλων διεκδικητών του τίτλου. Άλλωστε, όπως φαίνεται, έτσι θα συνεχίσει ο Απόλλων το κυνήγι του τίτλου. Ο στόχος του είναι να παίρνει νίκες ώστε αν στραβοπατήσουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ να τους προσπεράσει.

Οι εναπομείνασες δέκα αγωνιστικές θα είναι πολύ απαιτητικές, όμως ο Απόλλων έδειξε πως εκτός από την ποιότητα που διαθέτει, έχει και τις αντοχές για να μην λυγίζει στα δύσκολα. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του, δεν θέλουν να χάνουν. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα για τον Απόλλωνα, στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ, οι κυανόλευκοι γνωρίζουν ότι απαιτείται σοβαρότητα, καθώς ακόμη και με προβλήματα η αντίπαλος τους παραμένει ισχυρή αν βρεθεί στη μέρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ