aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σας παρακολουθώ, θα σας αξιολογήσω»

«Σας παρακολουθώ, θα σας αξιολογήσω»

Συναντήσεις και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που ήταν φέτος δανεικοί σε μικρότερες κατηγορίες, είχε ο Νίκος Νταμπίζας. Συγκεκριμένα τα είπε με τους Θεράποντος, Φραγκέσκου (ΠΑΕΕΚ), Λούβαρης (Ολυμπιακός), Κονομής (Ομόνοια Αραδίππου), Ιβανόφ, Βασιλείου (ΜΕΑΠ), Λοΐζου (Χαλκάνορας), ενώ άλλος ένας παίκτης ο Δημήτρης Μουλαζίμης έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα του Ερμή Αραδίππου.

Το μήνυμα που πέρασε ο ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας στους παίκτες ήταν ότι θα τους μελετήσει μέσω DVD, έχει συλλέξει πληροφορίες για αυτούς, ενώ θα τους αξιολογήσει και μέσω των προπονήσεων με την εφηβική ομάδα. Ξεκαθάρισε πως θέλει να δει να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσπαθούν στο 100%. Μπορεί να είναι απλά προπονήσεις, αλλά είναι πιθανόν να κρίνουν το μέλλον τους στην ομάδα. Τις επόμενες μέρες και αφού αξιολογηθούν, θα ενημερωθούν αν συνεχίζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ