aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάρωσε την Αυστρία η Δανία, έκαναν «σεφτέ» Σκωτία και Ισραήλ (vid)

Σάρωσε την Αυστρία η Δανία, έκαναν «σεφτέ» Σκωτία και Ισραήλ (vid)

Βραδιά των φαβορί ήταν αυτή στον 6ο όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καθώς Δανοί, Σκωτσέζοι και Ισραηλινοί φιλοδώρησαν με τεσσάρες την Αυστρία, τα Νησιά Φερόε και τη Μολδαβία αντίστοιχα.

Οι Σκανδιναβοί έκαναν έτσι το 3/3 και εδραιώθηκαν στην κορυφή, με την Σκωτία να ακολουθεί και το Ισραήλ να ισοβαθμεί με τους απογοητευτικούς Αυστριακούς.

Αυστρία-Δανία 0-4

Ντέρμπι κορυφή μονάχα στα χαρτιά ήταν αυτό της Βιέννης ανάμεσα σε Αυστρία και Δανία. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, όμως στο δεύτερο οι Σκανδιναβοί έκαναν… πάρτι. Ο Σκοβ Όλσεν άνοιξε το σκορ στο 58’ μετά από μπαλιά του Ντιλέινι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μέλε νίκησε σε τετ α τετ τον Σλάγκερ για το 2-0. Μία κάκιστη έξοδος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων έφερε το 3-0 από τον Χόιμπεργκ στο 67’, με το… κερασάκι στην δανέζικη τούρτα να μπαίνει από τον Σκοβ Όλσεν στο 73’!

Σκωτία-Ν. Φερόε 4-0

Τα προγνωστικά που την ήθελαν φαβορί επιβεβαίωσε η Σκωτία, που επιβλήθηκε 4-0 των Νησιών Φερόε έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τίρνεϊ. Ο μπακ της Άρσεναλ σέρβιρε το 1-0 (7’ σουτ) και το 2-0 (53’ κεφαλιά) στον ΜακΓκιν, ενώ στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Άνταμς, που έγραψε το 3-0 μετά από νέα ασίστ του Τίρνεϊ στο 60’. Τέλος, μια κεφαλιά του Φρέιζερ μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μολδαβία-Ισραήλ 1-4

Η τελευταία… τεσσάρα του 6ου ομίλου ήρθε από το Ισραήλ, που πήρε την πρώτη του νίκη, με 4-1, στη Μολδαβία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καρπ στο 29ο λεπτό, ωστόσο ο Ζάχαβι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αξιοποιώντας την πάσα του Πέρετζ. Η αποβολή του Νικολαέσκου στο 50’ καταδίκασε τους γηπεδούχους, που είδαν τους Σάλομον (53’), Νταμπούρ (64’) και Νάτχο (66’) να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1.Δανία 9
2.Σκωτία 5
3.Ισραήλ 4
4.Αυστρία 4
5.Ν.Φερόε 1
6.Μολδαβία 1

Η επόμενη (1/9) αγωνιστική

Δανία-Σκωτία
Ν. Φερόε-Ισραήλ
Μολδαβία-Αυστρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ