aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάρωσε όλα τα ρεκόρ ο Κέιν!

Σάρωσε όλα τα ρεκόρ ο Κέιν!

Επιθετικός-φαινόμενο ο Χάρι Κέιν και το αποδεικνύει κάθε φορά, κάθε χρόνο που περνά! Ο φορ της Τότεναμ είπε αντίο στο 2017 με χατ-τρικ κόντρα στην Σαουθάμπτον και κατάφερε να γράψει ιστορία, βάζοντας το όνομά του στο πάνθεον!

Κι αυτό γιατί μέσα στο τρέχον έτος, έφτασε τα 39 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, συντρίβοντας το ρεκόρ που κρατούσε από το 1995 ο θρυλικός Άλαν Σίρερ (36) με τα περισσότερα τέρματα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Νησιού, σε μία ημερολογιακή χρονιά.

Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός… τάισε τη σκόνη του στον Λιονέλ Μέσι, στη «μάχη» των δύο για τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη! Με το χατ-τρικ, ο Κέιν έφτασε τα 56 μέσα στο 2017, την ώρα που ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα είχε 54 (και μάλιστα με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του).

Τέλος, ο 24χρονος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σημειώνει έξι χατ-τρικ σε διάστημα ενός ημερολογιακού έτους! «Θύματά» του ήταν οι Γουέστ Μπρομ, Στόουκ, Λέστερ (4 γκολ), Χαλ, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ