aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάρι: «Η κούραση είναι το βασικό πρόβλημα»

Σάρι: «Η κούραση είναι το βασικό πρόβλημα»

Αιτία για την πικρή ήττα που γνώρισε από την Ουντινέζε χθες η Γιουβέντους και δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον τίτλο ακόμη, είναι η κούραση των παικτών σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μαουρίσιο Σάρι.

Τα συνεχόμενα ματς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι το κεντρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όχι μόνο στη «Γηραιά Κυρία» αλλά σχεδόν σε όλους τους συλλόγους και η εξάντληση των δυνάμεων έχει αποτέλεσμα τα κακά αποτελέσματα.

«Αυτή την περίοδο, είμαστε σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένοι και αυτό είναι ένα πρόβλημα για όλους. Για αυτό το λόγο, το να λειτουργούμε επιθετικά είναι κάτι ακόμη πιο κουραστικό, και επομένως, αυτό που μετρά τώρα είναι η οργάνωση, αφού, η αδράνεια σε κάθε παιχνίδι αλλάζει πολύ εύκολα. Είναι δύσκολο να τη διατηρήσεις κατά τη διάρκεια ενός ματς, και κάποιες φορές όπως στο ματς με την Ουντινέζε, τη χάνεις. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάθε χρόνο την ομάδα», επεσήμανε ο Ιταλός προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ