aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαντιό Μανέ: «Δεν φεύγω από τη Λίβερπουλ, από την πιο σέξι ομάδα»

Σαντιό Μανέ: «Δεν φεύγω από τη Λίβερπουλ, από την πιο σέξι ομάδα»

Στα 27 του χρόνια, μπαίνει στην πιο παραγωγική ηλικία της καριέρας του. Από την γαλλική Μετς στην αυστριακή Ζάλτσμπουργκ και από εκεί στη Σαουθάμπτον, ο Σαντιό Μανέ χρειάστηκε περίπου μια πενταετία για να μπει στο στόχαστρο των κορυφαίων της Ευρώπης. Το 2016 η Λίβερπουλ τον απέκτησε αντί ενός ποσού που έφτασε τα 34 εκατομμύρια λίρες και πλέον ο Σενεγαλέζος διεθνής θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Λίγο πριν από τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό Champions League, λίγο πριν αντιμετωπίσει την Τότεναμ για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2019, ο Μανέ μίλησε για το μέλλον του. Πολλά ακούγονται για εκείνον, αρκετοί θεωρούν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει, ακόμη περισσότεροι πιστεύουν πως δεν θα μείνει για καιρό στη Λίβερπουλ. Κάνουν όμως λάθος, καθώς ο νεαρός αστέρας δήλωσε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους Reds.

«Θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που με πήρε τηλέφωνο ο Κλοπ. Θυμάμαι και τον αδελφό μου στη Σενεγάλη, που όταν έπαιζα στην Ζάλτσμπουργκ μου έλεγε ότι θέλει κάποια μέρα να με δει στη Λίβερπουλ. Ο Κλοπ με ήθελε, μου είχε πει ότι η Λίβερπουλ είναι σέξι , η μοναδική ομάδα της Ευρώπης, η πιο σέξι ομάδα. Συνήθιζε να μου το λέει και στη συνέχεια. Τώρα πια μου το θυμίζει συνεχώς. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα αγωνίζομαι σε αυτόν τον σύλλογο, ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο Σενεγαλέζος εξτρέμ.

Όταν ο Ρόμπι Φάουλερ του είπε πως: «Μετά από τον ημιτελικό με την Μπαρσελόνα, μετά από το κατά τη γνώμη μου κορυφαίο βράδυ του Άνφιλντ, ακούστηκαν σενάρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη και μετά από μια τέτοια βραδιά», ο Μανέ απάντησε πως: «Είναι απίστευτο, απλά απίστευτο, διότι μετά από μια τέτοια συγκυρία δεν θέλεις να πας πουθενά αλλού. Βρίσκεσαι στο κορυφαίο club, βρίσκεσαι δίπλα στους κορυφαίους οπαδούς κι αυτό είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό».

Το βράδυ του Σαββάτου (1/6 στις 22:00) ο Σαντιό Μανέ θα βρίσκεται στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πάρει αυτό που έχασε πέρυσι από την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην οποία δεν πρόκειται να μετακομίσει, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ