aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣανιόλ: «Για δύο χρόνια δεν μιλιόμουν με τον Ζιντάν»

Σανιόλ: «Για δύο χρόνια δεν μιλιόμουν με τον Ζιντάν»

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 έχει μείνει στην ιστορία για την περιβόητη κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι και τη νίκη της Ιταλίας επί της Γαλλίας στα πέναλτι.

Ο Βίλι Σανιόλ ήταν βασικός στο ιστορικό ραντεβού και, μάλιστα, ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσαν οι Γάλλοι, προτού ο Φάμπιο Γκρόσο σκοράρει από την άσπρη βούλα, χαρίζοντας το τρόπαιο στην Σκουάντρα Ατζούρα.

Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ και νυν προπονητής, αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Montecarlo» ότι, στα αποδυτήρια, ο Ζιντάν ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά ο ίδιος ήταν… αλλού.

«Μπαίνεις στα αποδυτήρια, έχεις χάσει και έχεις εκεί έναν άνδρα να μιλάει και να ζητάει συγνώμη. Αλλά δεν τον ακούς! Είσαι στην απογοήτευσή σου, στον κόσμο σου. Εγώ δεν θέλω να δεχθώ την συγνώμη του ή να μιλήσω μαζί του. Τώρα δεν είναι η στιγμή. Χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο, να καπνίσω 250 τσιγάρα σε δέκα λεπτά. Κάπως έτσι ξέφυγα» θυμάται ο 43χρονος Σανιόλ, ο οποίος… κράτησε κακία στον Ζιζού!

«Δεν μιλήσαμε για σχεδόν δύο χρόνια. Το 2008, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προετοίμαζα τον γάμο μου. Η σύζυγός μου μου είπε να τον κάλεσα. Του τηλεφώνησα. Δεν μπορούσε να έρθει το βράδυ, για την γιορτή, αλλά με χαροποίησε ότι τον είδα το πρωί. Πήραμε ένα απεριτίφ μαζί. Είχαμε μια καλή κουβέντα και μετά η ζωή ξεκίνησε και πάλι» αποκάλυψε για την (καλή και πάλι) σχέση του με τον νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ