aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαν τρελό φορτηγό η Ναντ

Σαν τρελό φορτηγό η Ναντ

Η Ναντ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε 2-1 και της Γκινγκάμπ και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μείνει αλώβητη πλέον για εννέα αγωνιστικές κι έχοντας μαζέψει μετά τις δύο πρώτες ήττες στη σεζόν, 20 βαθμούς. Ο Σιντοζί άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια» διαμορφώνοντας το 1-0, για να ισοφαρίσει η Γκινγκάμπ με τον Καμαρά στο 70’. Ο Τουρέ στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 για να δώσει μια ακόμα σπουδαία νίκη στη Ναντ.

Η Μπορντό γνώρισε την ήττα με 1-0 από το γκολ του Νγκοσό στο 67’ στην έδρα της Αμιάν, ενώ η Τουλούζ απέσπασε σημαντική νίκη που την ανέβασε στους 14 βαθμούς με το 1-0 εκτός έδρας απέναντι στην Ανζέ. Την ίδια στιγμή η κατάρρευση της Λιλ δεν σταματά, αφού έχασε και από τη Ρεν με 1-0 με γκολ του Μπουριγκό. Η Ντιζόν πέτυχε επίσης σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μετς με 2-1, χάρη σε γκολ των Βαρό στο 10ο λεπτό και Σλιτί στο 50ο με τον Ρου να έχει ισοφαρίσει ενδιάμεσα στο τέλος του πρώτου μέρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ