aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαν τη Λέστερ του '16!

Σαν τη Λέστερ του ’16!

Ούτε στο «Βίλα Παρκ» σταμάτησε ο συρμός της Λέστερ, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να εξανεμίζει την Άστον Βίλα με σκορ 4-1 και πρωταγωνιστή τον Βάρντι που πέτυχε δύο γκολ! Νίκη με ανατροπή στο 88ο λεπτό σημείωσε η Νιούκαστλ επί της Σαουθάμπτον (2-1), σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς με τον ίδιο τρόπο.

Καταιγιστική παρουσιάστηκε κατά διαστήματα η Λέστερ με «αλεπούδες» να ανοίγουν το σκορ στο 23ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε – με διπλή προσπάθεια – για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη μπαλιά του Ιεανάτσο.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 41ο λεπτό, με τις «αλεπούδες» να κυκλοφορούν την μπάλα εξαιρετικά πριν ο Ιεανάτσο την στείλει στα δίχτυα (σ.σ. με το γόνατο) ύστερα από ασίστ του Μάντισον. Οι «χωριάτες» έδωσαν ωστόσο νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με τον Γκρίλις να βρίσκει δίχτυα στο 45+3’!

Η κεφαλιά του Έβανς από κόρνερ του Μάντισον στο 49ο λεπτό έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους ενώ ο Βάρντι διαμόρφωσε το τελικό 4-1, με την ομάδα του να παραμένει στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ!

Η Νόριτς ήταν αυτή που προηγήθηκε στο «Κάροου Ρόουντ» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τον Τετέι να ανοίγει το σκορ στο 27ο λεπτό με αριστερό σουτ και ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενούμενων που προκλήθηκε ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η Σέφιλντ έφερε το ματς… τούμπα στο 52ο λεπτό. Την αρχή έκανε ο Στίβενς, ο οποίος ισοφάρισε με κεφαλιά στο 49’ πριν έρθει το πανέμορφο γκολ του Μπάλντοκ, ο οποίος ελευθερώθηκε με προσποιήσεις και σημείωσε το 2-1.

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με όμορφο πλασέ του Ινγκς στο 52ο λεπτό αλλά ο Σέλβι έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά στο 68ο λεπτό, η οποία προήλθε από σέντρα του Κάρολ. Το νικητήριο τέρμα για τις «καρακάξες» πέτυχε ο Φερνάντεζ στο 88ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του ΜακΚάρθι σε μακρινό σουτ του Λόνγκσταφ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άστον Βίλα-Λέστερ 1-4

Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον 2-1

Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ