aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σαν να μην πέρασε μια μέρα με τον Ιδιάκεθ»

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα με τον Ιδιάκεθ»

Στον Super Sport FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ των κιτρινοπράσινων αλλά και την πρόσληψη του Μάριο Ραλούι.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:  «Περιμέναμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες ο αγώνας. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε, πετύχαμε δύο γκολ σε ένα χρονικό σημείο που έδειχνε ότι αυτός που θα έφερνε το προβάδισμα, δύσκολα θα έχανε το παιχνίδι και έτσι πήραμε τη νίκη. Είχαμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην 3η θέση και συνεχίζουμε».

Για το ότι η ΑΕΚ κάλυψε διαφορά 14 βαθμών από την ΑΕΛ σε διάστημα 11 αγωνιστικών: «Είναι μεγάλη η απόσταση που καλύψαμε. Δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται. Κάναμε αντεπίθεση διαρκείας για να καλύψουμε μια τέτοια απόσταση. Δεν θέλουμε πάει στράφι αυτή η μεγάλη προσπάθεια. Στόχος είναι να αγωνιστούμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και του χρόνου. Δεν λέει κάτι το ότι προσπεράσουμε την ΑΕΛ, αφού ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια».

Για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΛ:  «Παίζουμε με την ομάδα που είναι πίσω μας στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα πρέπει να πάμε στο Τσίρειο για να βγάλουμε αρετές κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Θέλουμε να πάρουμε το ζητούμενο για να εδραιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση».

Για το ότι η ομάδα πληρώνει το διάστημα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Τον απολογισμό, τον κάνεις, όταν τελειώσει η σεζόν. Εκείνο το διάστημα  με το αρνητικό σερί, μας έφερε πίσω στη βαθμολογία».

Για την πρόσληψη του Μάριο Ραλούι: «Κρίθηκε αναγκαίο να κάνουμε κάτι τέτοιο μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Ιντάλγκο».

Για τον Ιμάνολ Ιδιάκεθ: «Είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Πάντα λέει πόσο καλά αισθάνεται ο ίδιος. Ήρθε στην ομάδα και είναι σαν μην πέρασε ούτε μια μέρα μετά τον τελικό κυπέλλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ