aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαν να έχασαν Κολωνία και Βέρντερ

Σαν να έχασαν Κολωνία και Βέρντερ

Στο ντέρμπι της «ουράς» της Bundesliga Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης έμειναν στο ισόπαλο 0-0, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες που παραμένουν στα «χαμηλά πατώματα» της βαθμολογίας. Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να «φλερτάρουν» σε αρκετές περιπτώσεις με το γκολ, ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες διατηρούσαν ανέπαφη την εστία τους.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Κολωνία ανέβασε ρυθμούς, πίεσε περισσότερο την αντίπαλό της ωστόσο ο Παβλένκα κράτησε το μηδέν για λογαριασμό της Βέρντερ που στο φινάλε πλησίασε το «διπλό», αλλά ο Ράους απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Ντιλέινι, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε της αναμέτρησης αλλά το βαθμό της ισοπαλίας να μην ικανοποιεί καμία ομάδα. Αφενός η Κολωνία παραμένει ουραγός με μόλις 2 βαθμούς έπειτα από εννιά αγωνιστικές, την ώρα που η Βέρντερ βρίσκεται στην 17η θέση με πέντε πόντους, αγνοώντας όπως και η αντίπαλός της το τρίποντο την φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ