aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλαμίνα: Το χέρι στην τσέπη για τον στράικερ

Σαλαμίνα: Το χέρι στην τσέπη για τον στράικερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμό προετοιμασίας, έχοντας γεμάτο έμψυχο δυναμικό. Απομένουν δύο ακόμα κινήσεις για την ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού, μία για μέσο και μία για σέντερ φορ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον στράικερ, παρά την απόκτηση του Ντάνιελ Σικόρσκι. Γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια προκειμένου να βρει τη λύση, που θα θεωρηθεί ιδανική για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του «Goal», η διοίκηση είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη, σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν προς το παρόν. Ουσιαστικά, θα πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό. Όσο για τον κεντρώο, έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτησή του και υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους πως δεν θα αργήσει η ώρα να κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα.

Όπως και να έχει, σήμερα που θα αρχίσει η προετοιμασία, τα πλείστα μέλη του ρόστερ θα δηλώσουν «παρών». Αφού γίνουν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει η δουλειά στο γήπεδο και ώς τότε αναμένεται να αφιχθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Η Νέα Σαλαμίνα θα μεταβεί στη Βουλγαρία για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας της, όπου θα διευθετήσει και κάποια φιλικά, ενώ με την επιστροφή θα γίνουν και επί κυπριακού εδάφους παιχνίδια προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ