aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλαμίνα: Διπλά τεστ με την Ξάνθη

Σαλαμίνα: Διπλά τεστ με την Ξάνθη

Δύο φιλικά που θα δώσει στο Πράβετς η Νέα Σαλαμίνα διέρρευσαν χθες. Η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους δύο φορές σε διάστημα μίας εβδομάδας. Η πρώτη το Σάββατο 28 Ιουλίου και η δεύτερη το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν στις 18:00. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αναχωρήσει σήμερα για τη Βουλγαρία, όπου θα μπουν οι βάσεις για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν γνωστά και τα άλλα φιλικά, που θα πραγματοποιηθούν στη βαλκανική χώρα. Ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους είναι και η ΑΕΛ, η οποία προετοιμάζεται στο ίδιο αθλητικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου μελετούν προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προτείνονται και ελπίζουν πως σύντομα θα κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα. Με την ελπίδα βεβαίως πως δεν θα προκύψει νέα αναποδιά, καθώς δύο από τους νεοαποκτηθέντες σέντερ μπακ, οι Άνταμ Ντανχ και Ντιέγκο Μπόργκες, αποδεσμεύτηκαν λόγω προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τις ιατρικές εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Φραγκέσκου της Ομόνοιας ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους και όλα συνηγορούν πως θα προκύψει αίσιο τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ