aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλαμίνα: Από μία ώς και τρεις μετεγγραφές

Σαλαμίνα: Από μία ώς και τρεις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Εντάσσοντας τον Ρενάτο Μαργκάσα στις τάξεις της, η Νέα Σαλαμίνα έκλεισε το κεφάλαιο απόκτησης μέσου. Επομένως, οι βλέψεις για απόκτηση των Γεράσιμου Φυλακτού και Άλιστερ Ρέινολντς… μπαίνουν στο συρτάρι. Το ενδιαφέρον των Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου εστιάζεται αποκλειστικά στο κέντρο της άμυνας. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα καλύψει τη μία από τις βασικές θέσεις των σέντερ μπακ. Για την ακρίβεια, έχουν εντοπίσει εδώ και ημέρες τον εκλεχτό, αλλά όπως γράψαμε ξανά αποτελεί πολύ δύσκολο στόχο. Έτσι, καλού-κακού, μελετούν και άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προταθεί.

Με το που θα αποκτηθεί ο νέος κεντρικός αμυντικός, όμως, ας μη βάλει κανείς το χέρι του στη φωτιά για εκπλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Η πορεία της προετοιμασίας και οι εμφανίσεις στα φιλικά ίσως φανερώσουν άλλες ανάγκες, ενώ, όπως πληροφορούμαστε, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν θα πει όχι σε άλλη προσθήκη αμυντικού. Επειδή, όμως, στενεύουν τα οικονομικά περιθώρια, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έχει προτίμηση στην απόκτηση δανεικού ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που αποφασιστεί ότι όντως χρειάζεται ακόμη ένας οπισθοφύλακας. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ενδεχόμενο συμφωνίας με τρίτο τερματοφύλακα. Τέλος, όπως είθισται σε περίοδο μετεγγραφών, αν στην πορεία προταθεί ποδοσφαιριστής που θα θεωρηθεί καλή ευκαιρία, ίσως να μην αδιαφορήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Για την ώρα αποκτήθηκαν οι Ζαχαρίας Θεοδώρου, Τιμόθεος Παύλου, Φεντερίκο Ντομίνγκες, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ντάνιελ Σικόρσκι, Ανδρέας Χριστοφίδης, Κίνγκσλι Ονουέγκμπου και Ρενάτο Μαργκάσα. Σύνολο οκτώ μετεγγραφές, οι οποίες σύμφωνα με τις σκέψεις του Ελλαδίτη προπονητή, μπορούν να φτάσουν μεταξύ 9 και 11 και… βλέπουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ