aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάλαϊ: «Το μόνο που μας έλειψε ήταν το τελείωμα, στόχος μου να πάω σταδιακά στο...

Σάλαϊ: «Το μόνο που μας έλειψε ήταν το τελείωμα, στόχος μου να πάω σταδιακά στο επόμενο επίπεδο»

Το τελείωμα των φάσεων ήταν το μόνο που έλειψε από τον Απόλλωνα, σύμφωνα με δηλώσεις του Ατίλα Σάλαϊ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια. Αναφερόμενος στην προτίμηση του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δήλωσε ότι δικός του στόχος είναι να πάει σταδιακά στο επόμενο επίπεδο, ενώ σίγουρα, όπως είπε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Όσα δήλωσε ο Ατίλα Σάλαϊ:

Αρχικά είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά καλά στην άμυνα. Είχαμε καλές φάσεις για να σκοράρουμε σήμερα. Δεν τα καταφέραμε, όμως πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε. Κλείσαμε τους χώρους, είμαστε συμπαγείς. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το τελείωμα, τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά».

Για την πρωτιά του Απόλλωνα: «Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Μας δίνει αυτοπεποίθηση η πρώτη θέση και έτσι θα συνεχίσουμε».

Για το πως βλέπει το μέλλον του: «Δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ο στόχος μου είναι να πάω σταδιακά στο επόμενο επίπεδο».

Για το πρωτάθλημα στο οποίο θέλει να αγωνιστεί στο μέλλον: «Σίγουρα σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ