aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλάχ: «Το VAR σκοτώνει τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Σαλάχ: «Το VAR σκοτώνει τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μπορεί η Λίβερπουλ να νίκησε με 3-1 τη Γουέστ Χαμ και να παραμένει στο κυνήγι του τίτλου. Μπορεί με τα 2 γκολ που πέτυχε να έγινε ο πρώτος «κόκκινος» μετά από 36 χρόνια και τον Ίαν Ρας που σκοράρει 4η συνεχόμενη σεζόν +20 γκολ. Ωστόσο, ο Μο Σαλάχ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αποκάλυψε πως δεν του αρέσει η χρήση του VAR, αφού κατά τη γνώμη του «σκοτώνει τη χαρά του ποδοσφαίρου».

Ο Αιγύπτιος εστίασε ειδικότερα στην αυστηρότερη χρήση του VAR στην Premier League σε σχέση με το Champions League και τις υπόλοιπες χώρες.

«Το έχω ξαναπεί, δεν μου αρέσει το VAR. Από την αρχή της σεζόν κι ακόμη νωρίτερα, η άποψή μου είναι ότι σκοτώνει τη χαρά του ποδοσφαίρου. Εδώ πρέπει να είσαι ακριβώς στην ίδια γραμμή, αλλά νομίζω στο Champions League ή σε άλλες χώρες δίνουν στον επιθετικό περισσότερο χώρο, δίνουν το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Δεν θέλω να φάω πρόστιμο, αλλά η άποψή μου είναι ότι δεν μου αρέσει», είπε ο επιθετικός της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ