aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλάχ: «Ο Ζιντάν ήταν ένα από τα είδωλα μου – Διαφορετικά τα παιχνίδια με τη...

Σαλάχ: «Ο Ζιντάν ήταν ένα από τα είδωλα μου – Διαφορετικά τα παιχνίδια με τη Ρεάλ»

Στα παιχνίδια με την Ρεάλ αναφέρθηκε ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, που όπως τόνισε δεν έχουν καμία σχέση με τον τελικό του Κιέβου!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα Marca, με αφορμή τις προημιτελικές αναμετρήσεις του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω τον τελικό του Κιέβου και τον τραυματισμό του από τον Σέρχιο Ράμος, ενώ υποστήριξε, ότι οι Μαδριλένοι «έχασαν» τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία τους, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχω μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε στους ημιτελικούς. Αυτό που θα συμβεί τώρα δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού στο Κίεβο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, οπότε δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι την ομάδα, όλοι σκέφτονται την ομάδα τους και όλοι θέλουν να κερδίσουν. Αυτό είναι όλο» είπε σχετικά ο Αιγύπτιος επιθετικός.

«Από τότε έως τώρα έχουμε κερδίσει την Premier και το Champions League. Είμαστε πρωταθλητές. Αυτό αλλάζει πολλά. Η Ρεάλ έχει χάσει μερικούς σπουδαίους παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο κορυφαίος στην ιστορία της, κάποιος που σκόραρε πολλά γκολ. Ταυτόχρονα πήρε τον Αζάρ. Ο Έντεν δεν ήταν τυχερός, τραυματίστηκε. Είναι τώρα στους προημιτελικούς, έχουν υπέροχους παίκτες, έστω κι αν και έχουν χάσει τα γκολ του Ρονάλντο. Σίγουρα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Παίζουν πολύ καλά στο Champions League, το γνωρίζουν πολύ καλά, το έχουν κερδίσει, πολλές φορές, τα τελευταία 10 χρόνια, τέσσερις», πρόσθεσε ο Σαλάχ, ενώ για τον Ζινεντίν Ζιντάν, τόνισε:

«Είναι εξαιρετικός προπονητής, έχει κερδίσει τρία Champions League, τα πάει πολύ καλά με την ομάδα. Έφυγε και επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει ξανά τίτλους. Ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ήμουν μικρός. Ως προπονητής πάει υπέροχα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ