aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣαλάχ ή Σουάρες; Πόνταρε στην Stoiximan!

Σαλάχ ή Σουάρες; Πόνταρε στην Stoiximan!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη ξεκίνησε, όλος ο κόσμος βλέπει Μουντιάλ και… ποντάρει! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τις καλύτερες και περισσότερες αγορές που μπορείτε να βρείτε και στο Μουντιάλ!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς! Και, όπως πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις, 0% γκανιότα! (*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής ξεκινά με το παιχνίδι της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη. Σαλάχ εναντίον Λουίς Σουάρες και Καβάνι. Η νίκη της Αιγύπτου έχει απόδοση 8.40, η ισοπαλία 4.05 και η νίκη της Ουρουγουάης 1.57. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.40, το over 3.5 γκολ δίνει 4.75 και το under 1.5 γκολ έχει απόδοση 2.63. Αν βλέπετε GG, η απόδοση είναι 2.35!

Πολλοί παικταράδες σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά ποιος θα ξεχωρίσει; Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ στο ματς; Στο 4.00 ο Σουάρες, στο 4.25 ο Καβάνι, στο 6.00 ο Σαλάχ! Για πιο ψαγμένες επιλογές, θα βρείτε τον Μπεντακούρ και τον Σαΐντ στο 18.00! Αν πιστεύετε ότι ο Λουίς Σουάρες θα βάλει 2 ή περισσότερα γκολ, ποντάρετε στο 8.00. Αν βλέπετε 2+ γκολ του Σαλάχ, η απόδοση είναι 14.00!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Στις 18.00 ξεκινά ο αγώνας Μαρόκο-Ιράν. Στο 2.25 ο «άσος», στο 3.05 η ισοπαλία και στο 3.75 το «διπλό». Το GG έχει απόδοση 2.30! Η ισοπαλία στο ημίχρονο δίνει 1.80. Αν βλέπετε γκολ του Μαρόκου και στα δύο ημίχρονα, ποντάρετε στο 4.50. Αν βλέπετε νίκη του Ιράν και στα δύο ημίχρονα, η απόδοση είναι 18.50. Αν πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ θα μπει μετά το 28’ του αγώνα, ποντάρετε στο 2.45!

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ! Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση. Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Και μην ξεχνάτε την ανατρεπτική προσφορά της Stoiximan που σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι και 1 εκατ. ευρώ εντελώς δωρεάν με το Seri!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ