aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σαμποτάζ» από ανταγωνιστή υποπτεύονται στη Λίβερπουλ

«Σαμποτάζ» από ανταγωνιστή υποπτεύονται στη Λίβερπουλ

«Δάκτυλο» κάποιου από τους ανταγωνιστές της στην Premier League υποπτεύονται στη Λίβερπουλ μετά την διαρροή της πρόθεσης του κλαμπ να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού της προσωπικού, σε μία προσπάθεια να περιορίσει το κόστος λειτουργίας του συλλόγου για όσο διάστημα διαρκεί το «λουκέτο» λόγω της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα λάμβαναν το 80% του μισθού τους από το κράτος, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμη και από οπαδούς των Reds, οι οποίοι κατηγόρησαν την ιδιοκτησία για απληστία σε μια περίοδο που το κλαμπ είναι εξαιρετικά κερδοφόρο.

Μπορεί η απόφαση αυτή να αναιρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κατόπιν και της σκληρής κριτικής που δέχτηκε η διοίκηση, ωστόσο στις τάξεις του συλλόγου δεν παύουν να θεωρούν πως υπήρξε σκοπιμότητα στην δημοσιοποίηση της είδησης από «τρίτους» πριν καν αυτή οριστικοποιηθεί. Μάλιστα, λέγεται πως είχαν γίνει συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων κλαμπ για να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο των περικοπών, αλλά τελικά άφησαν τη Λίβερπουλ να πάρει όλο το ανάθεμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ