aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣ-έξι η Ντόρτμουντ, «καυτός» ο Σάντσο (video)

Σ-έξι η Ντόρτμουντ, «καυτός» ο Σάντσο (video)

Είχε επιστρέψει δυναμικά μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, αλλά η Μπάγερν Μονάχου της έκοψε τη φόρα. Τελικά, η Ντόρτμουντ, αφού χρειάστηκε λίγο χρόνο να βρει την όρεξή της, ξέσπασε μετά το τελευταίο αρνητικό της αποτέλεσμα και διέλυσε με 6-1 εκτός έδρας της Πάντερμπορν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζέιντον Σάντσο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός μετά την επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και προσέφερε μία εξαιρετική παράσταση.

Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Ο καταιγισμός, λοιπόν, άρχισε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπειτα από σωρεία χαμένων ευκαιριών, στο 54’ ο Τόργκαν Αζάρ ολοκλήρωσε χωρίς κόπο μια υπέροχη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και τρία λεπτά αργότερα, ο Σάντσο πέτυχε το πρώτο του γκολ και δεύτερο της ομάδας του.

Σε εκείνο το σημείο, η Ντόρτμουντ έδειξε σημάδια χαλάρωσης και έπειτα από χέρι του Τσαν στην περιοχή, στο 72’ ο Χινεμάιερ μείωσε για τους γηπεδούχους, που όπως αποδείχθηκε το μόνο που κατάφεραν ήταν να «νευριάσουν» τους παίκτες του Φαβρ.

Οι σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων των Βεστφαλών συνεργάστηκαν στο 74′ και ο Σάντσο έκανε το 3-1 και στο 85’ ο δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Χακίμι, με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1. Με το παιχνίδι να έχει χαρά του… παιδιού, ο Σμέλτσερ βρήκε δίχτυα έπειτα από 7(!) χρόνια στο 89’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σάντσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας χατ-τρικ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ