aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;»

Ρούντιγκερ: «Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;»

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι, ο αμυντικός των «μπλε», Αντόνιο Ρούντιγκερ, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς των «σπερς» και ο 26χρονος Γερμανός πήρε θέση και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ζήτησε να τιμωρηθούν όσοι έβγαζαν ήχους μαϊμούς και ευχαρίστησε τον κόσμο που είναι δίπλα του.

«Είναι λυπηρό να βλέπω ξανά το ρατσισμό στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μιλήσω για αυτό δημοσίως. Αν όχι, τότε θα ξεχαστεί ξανά σε κάνα δυο μέρες, όπως πάντα.

Δεν θέλω να εμπλέξω την Τότεναμ ως ομάδα σε αυτό, διότι ξέρω μόνο κάποιοι ηλίθιοι που το προκάλεσαν αυτό. Λαμβάνω, άλλωστε, πολλά μηνύματα υποστήριξης από τους φίλους της Τότεναμ και τους ευχαριστώ όλους για αυτό.

Πραγματικά ελπίζω, οι παραβάτες αυτοί να βρεθούν και να τιμωρηθούν σύντομα. Σε ένα τόσο μοντέρνο γήπεδο όπως της Τότεναμ, με ντουζίνες από τηλεοπτικά δίκτυα και κάμερες ασφαλείας, πρέπει να είναι πιθανό να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

Εάν όχι, τότε σίγουρα θα υπάρχουν μάρτυρες στο γήπεδο που τους είδαν και άκουσαν το περιστατικό. Είναι πραγματικά ντροπή που ο ρατσισμός υπάρχει ακόμα εν έτη 2019. Πότε θα σταματήσει αυτή η ανοησία;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ