aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡουμενίνγκε: «Ο Σάντσες θα αντικαταστήσει τον Αλόνσο»

Ρουμενίνγκε: «Ο Σάντσες θα αντικαταστήσει τον Αλόνσο»

O Τσάμπι Αλόνσο πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι και ο κόσμος της ομάδας σκέφτεται ήδη ποιος θα μπορούσε να τον διαδεχθεί.

Ουσιαστικά, με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας γνωστοποίησε πως δεν θα προβούν σε κάποια μεταγραφή για να καλύψουν το κενό του Ισπανού μέσου, καθώς ο αντικαταστάτης βρίσκεται από τώρα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ρενάτο Σάντσες που, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, στην πρώτη του χρονιά στο Μόναχο παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία και κρίνεται απαραίτητος για την επόμενη χρονιά.

Ο Κάρλο Αντσελότι φαίνεται πως υπολογίζει αρκετά στον Πορτογάλο άσο και έχει ξεκινήσει από φέτος να του δίνει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να καθιερωθεί σταδιακά στα βασικά πλάνα του.  Μάλιστα, με τις δηλώσεις του, ο Ρουμενίνγκε κατέστησε σαφές πως για τη συγκεκριμένη θέση υπήρχε πλάνο με βασικό «γρανάζι» τον Σάντσες.

Αναλυτικά όσα είπε: «Οι βλέψεις μας για τον Σάντσες είναι πολύ υψηλές. Σκοπεύουμε να τον βάλουμε στον δρόμο που χάραξε ο Αλόνσο. Για αυτό τον αγοράσαμε ένα χρόνο πριν χρειαστεί να γίνει βασικός. Θέλαμε να μάθει δίπλα σε αυτόν και, όταν έρθει η ώρα, να πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη θέση. Διαθέτει σίγουρα την ποιότητα για να το κάνει, ενώ εμείς, από τη μεριά μας, έχουμε την απαραίτητη υπομονή για να τον περιμένουμε να εξελιχθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ