aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡουμανία: Κόντρα μεταξύ Μπεκάλι και πρώην Playmate για τη μεταγραφή του Μαν στην Πάρμα!

Ρουμανία: Κόντρα μεταξύ Μπεκάλι και πρώην Playmate για τη μεταγραφή του Μαν στην Πάρμα!

Εδώ και λίγες μέρες, ο Ντένις Μαν αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή παίκτης του ρουμανικού πρωταθλήματος, καθώς η Πάρμα έδωσε 13 εκατομμύρια ευρώ στην Στεάουα Βουκουρεστίου για να τον αποκτήσει.

Το εν λόγω deal πάντως έχει προκαλέσει σάλο στη βαλκανική χώρα, καθώς η εκπρόσωπος του παίκτη –και πρώην Playmate- Αναμαρία Προντάν, κατηγορεί τον ισχυρό άντρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ότι πήγε να της… κλέψει τη μεταγραφή!

Ο Μπεκάλι, που αποτελεί γνωστή αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, έχει δύο ξαδέρφια μάνατζερ, οι οποίοι, σύμφωνα με την Προντάν, προσπάθησαν να εμπλακούν στη μεταγραφή.

«Δεν ήθελε να δει μια γυναίκα να κάνει μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, έχει πρόβλημα. Είναι ένας μικρός άνθρωπος δίχως τίποτα ιερό»
είπε η 48χρονη Ρουμάνα, με τον Μπεκάλι από τη μεριά του να δικαιολογείται υποστηρίζοντας πως δεν ήθελε να κάνει δουλειές με την Προντάν, λόγω των κακών σχέσεών του με τον σύζυγό της, -και πρώην παίκτη και προπονητή της Στεάουα- Λαουρέντσου Ρέτζεκαμπφ. «Ξεχνάτε πώς με εκβίαζε όταν ήμουν στη φυλακή, μιλάμε για προδοσία. Δεν κάνω δουλειές με γυναίκες αλλά ήμουν πρόθυμος να το πράξω με την Αναμαρία» είπε χαρακτηριστικά…

Αξίζει να αναφερθεί πως η εντυπωσιακή Προντάν έχει εκπροσωπήσει αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, ο Κόσμιν Κόντρα, αλλά και ο Παντελής Καπετάνος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ