aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ρωτήστε τη διοίκηση» (ικανοποιημένος ο Εμανουέλ)

«Ρωτήστε τη διοίκηση» (ικανοποιημένος ο Εμανουέλ)

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα ο τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ. Αλίμονο να μην ήταν μετά από το 6-0, με το οποίο η ομάδα του συνέτριψε τους Πολεμιδιώτες.

«Ήταν μια καλή νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε τρία γκολ στα πρώτα 20 λεπτά. Ξέραμε ότι στο 3-0 θα ένιωθε άνετα η ομάδα μας και στόχος ήταν να μην δεχθούμε γκολ και τα καταφέραμε, ίσως και με λίγη τύχη. Κερδίσαμε με 6-0 στο τέλος. Είναι σκορ που δίνει ψυχολογία. Κάναμε αυτό που έπρεπε και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ με την ελπίδα να κερδίσουμε και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ης αξίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Αγκολέζος τεχνικός.

Όσον αφορά στο αν νιώθει δικαιωμένος που επέλεξε η διοίκηση να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία πριν λίγες εβδομάδες και μετά τις τέσσερις σερί νίκες, είπε: «Αυτή την ερώτηση να την κάνετε στο διοικητικό συμβούλιο. Εμείς πιστεύουμε στη δουλειά μας και στους παίκτες και θέλω το ίδιο να πράξει και ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ