aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡώσος κροίσος θέλει την Μίλαν

Ρώσος κροίσος θέλει την Μίλαν

Nέο ιδιοκτησιακό σενάριο ως προς της αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν έρχεται στην δημοσιότητα με πρωταγωνιστή Ρώσο κροίσο και νυν μικρομέτοχο, της Άρσεναλ, τον Αλισέρ Ουσμάνοφ. Η δυσκολία αποπληρωμής του δανεισμού από την Elliott έχει φέρει σε αδιέξοδο τον διοικητικό ηγέτη της Μίλαν Γιόνγκχονγκ και συνεχώς προκύπτουν ενδιαφερόμενοι για τους Μιλανέζους.

Τελευταίο σενάριο που ήρθε στην δημοσιότητα παρουσιάζει τον Αλισέρ Ουσμάνοφ, Ουζμπέκο στην καταγωγή αλλά με κατοχή ρωσικού διαβατηρίου επιχειρηματία να εξετάζει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ομάδα. Ο Ουσμάνοφ την δεδομένη στιγμή κατέχει το 14.7% των μετοχών της Άρσεναλ, ωστόσο η επιδείνωση των σχέσεων ανάμεσα σε Ρωσία και Αγγλία ενδεχομένως να τον φέρουν στην έξοδο από τους «κανονιέρηδες» και η Μίλαν φέρεται να βρίσκεται στις σκέψεις του.

Με περιουσία που αγγίζει τα 15 δισεκατομμύρια δολλάρια ο στενός φίλος του Πούτιν έχει καλές σχέσεις και με το fund δανειστών της Elliott, δεδομένο που θα ευνοήσει τυχόν άμεση προσπάθεια αγοράς του μετοχικού κεφαλαίου. Θυμίζουμε η Μίλαν μέσω του Λι έχει ανοιχτές υποχρεώσεις της τάξεως των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ