aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡώσος αξιωματούχος: «Χούλιγκανς, συνεχίστε τα πήγατε καλά»

Ρώσος αξιωματούχος: «Χούλιγκανς, συνεχίστε τα πήγατε καλά»

Ο Ίγκορ Λέμπεντεβ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Κοινοβουλίου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας υποστήριξε τη δράση των συμπατριωτών του χούλιγκανς στη Γαλλία στο Euro 2016.

Μπορεί ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βίταλι Μούτκο, να καταδίκασε τη συμπεριφορά των συμπατριωτών του χούλιγκανς στα γήπεδα της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια του Euro 2016, υποστηρίζοντας ότι “έφεραν ντροπή στη χώρα”, αλλά ο Ίγκορ Λέμπεντεβ, αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Κοινοβουλίου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, μέσω tweets στήριξε τη δράση τους.

«Δεν βλέπω κάτι τρομερό στις συμπλοκές οπαδών. Αντίθετα, τα πήγαν καλά τα παιδιά μας. Συνεχίστε. Τα παιδιά υπερασπίστηκαν την τιμή της πατρίδας μας και δεν άφησαν τους Βρετανούς να μολύνουν τη γη μας», υποστήριξε μέσω tweets ο Ίγκορ Λεμπέντεβ.

Ρώσος χούλιγκαν: «Κανείς δε μας σταματά»

Ρώσος χούλιγκαν που συμμετείχε στα θλιβερά επεισόδια της Γαλλία με το όνομα, Βλάντιμιρ, μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, υπογραμμίζοντας τη συλλογική δράση των Ρώσων, ανεξαρτήτων συλλογικών προτιμήσεων, και υποστηρίζοντας ότι τα οποιαδήποτε προληπτικά μέτρα της γαλλικής κυβέρνησης δεν θα σταματήσουν τη δράση τους

«Οι Άγγλοι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν 40 και 50 χρόνων. Περίπου 150 δικοί μας ταξίδεψαν στη Γαλλία την ημέρα του αγώνα μόνο για τα επεισόδια, δεν είχαν καν εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι. Εγώ υποστηρίζω την Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά η εθνική ομάδα μας είναι πάνω από συλλογικές προτιμήσεις. Είμαστε οπαδοί πολλών συλλόγων και ενωνόμαστε για χάρη της Ρωσίας. Όλοι ενωμένοι κόντρα στους Άγγλους.

Οι Ρώσοι έχουμε τιμή. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ όπλα. Μόνο τις γροθιές. Οι Άγγλοι χρησιμοποίησαν καρέκλες και μπουκάλια. Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά. Δεν μας νοιάζει αυτή η απειλή. Δεν μας σταματά κανείς», υποστήριξε ο Ρώσος χούλιγκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ